19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple προβλέπει μεγάλες πωλήσεις των MacBook Pro το 2017

    touch-bar-macbook-pro

    Η ζήτηση για τα νέα MacBook Pro με την Touch Bar είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και η Apple δηλώνει έκπληκτη με τις παραγγελίες.

    Σύμφωνα με σημερινή αναφορά η εταιρεία έδωσε νέες παραγγελίες στην παραγωγική της αλυσίδα μιας και αρχικά δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη ζήτηση.

    Μετά από μια σειρά παραπόνων για έλλειψη καινοτομίας και υψηλή τιμολόγηση τα νέα laptops της Apple είναι πολύ κοντά στις πρώτες αποστολές.

    Η Apple είχε προβληματιστεί αν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις παραγγελίες ενώ υπήρξε και καθυστέρηση στην κυκλοφορία τους για ένα τρίμηνο εξαιτίας προβλημάτων με την μπαταρία και το πληκτρολόγιο.

    Αν αναλογιστούμε ότι το 2017 η Apple θα παρουσιάσει μια μεγάλη αναβάθμιση και στo iPhone μετά από περίπου 3 χρόνια τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως αυτή ίσως είναι η εποχή που η Apple θα ανακάμψει πραγματικά και θα δώσει για ακόμη μια φορά πολλές απαντήσεις στους επικριτές της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles