16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple παρουσιάζει την “shot on iPhone 6” ενότητα στην κεντρική της σελίδα

    Screen-Shot-2015-03-01-at-2.44.40-PM

    Η Apple παρουσίασε μια νέα ενότητα στην κεντρική της σελίδα με φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από το iPhone 6. Η νέα αυτή ενότητα παρουσιάστηκε χθες την ημέρα ανακοίνωσης και παρουσίασης των Galaxy S6 και HTC One M9.

    Τυχαίο; Μάλλον όχι μιας και σίγουρα η εταιρεία περίμενε πως θα δεχτεί επίθεση, όπως και έγινε, κατά την παρουσίαση αυτών των συσκευών.

    Screen Shot 2015-03-02 at 17.00.53

    H ενότητα λοιπόν “Shot on iPhone 6” παρουσιάζει πανέμορφες φωτογραφίες από χρήστες iPhone και σε κάθε μια από αυτές υπάρχει και μια περιγραφή καθώς και ποια εφαρμογή επεξεργασίας χρησιμοποιήσαν.

    “Οι άνθρωποι κάνουν λήψεις φανταστικών φωτογραφιών και βίντεο με το iPhone 6 τους κάθε μέρα. Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας. Δείτε το gallery και μάθετε μερικά tips για να ανακαλύψετε και έσειες τις δυνατότητες τις πιο δημοφιλούς κάμερας στον κόσμο” αναφέρει χαρακτηριστικά στο site της η Apple.

    Screen Shot 2015-03-02 at 17.01.19

    Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles