19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple παίρνει εκ νέου τα σκήπτρα του πολυτιμότερου brand παγκοσμίως

    H Apple ανακηρύχτηκε το brand εκείνο με την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως στα ετήσια Brand Finance Global 500 μετά από 5 χρόνια.

    Το MarketWatch αναφέρει πως η Apple πήρε την 1η θέση από την Amazon.

    “H Apple ξεπέρασε την Amazon και έτσι είναι εκείνη η πολυτιμότερη brand για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Η αξία της εταιρεία σκαρφάλωσε στα 87% τον περασμένο χρόνο φτάνοντας τα $263 δις. Η άνοδος αυτή οφείλεται στην στρατηγική της Apple με την είσοδο στον ψηφιακό κόσμο και στις συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή και ίσως την δούμε στο μέλλον και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Από το Mac στο iPod, στο iPhone, στο iPad, στο Apple Watch, στις συνδρομητικές υπηρεσίες η Apple φαίνεται να έχει μια ανοδική δυναμική χωρίς να ξέρουμε τι νέα θα μας φέρει στο άμεσο μέλλον.”

    Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Amazon και η Google έλαβε την τρίτη θέση.

    Από την άλλη η Tesla ανακηρύχτηκε εκείνο το brand με την γρηγορότερη ανάπτυξη μιας και η εταιρεία μπήκε και σε νέες αγορές.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.