Η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του επερχόμενου iPhone 7 Plus

0
164

iphone-7-rumored-image

Από την στιγμή που η Apple παρουσιάσε τα iPhone 5S και 5C το 2013 η Apple “χωρίζει” τα μοντέλα της κάθε σχεδόν δύο χρόνια. Σύμφωνα με τον πάντα ενημερωμένο αναλυτή της KGI Securities,Ming-Chi Kuo, η Apple μπορεί να προσθέσει ακόμη ένα μοντέλο στην σειρά του iPhone της αυτό τον Σεπτέμβρη με δύο εκδόσεις του iPhone 7 Plus.

O αναλυτής υποστηρίζει λοιπόν πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 5.5 ιντσών μοντέλο με την iSight κάμερα ενώ ένα δεύτερο πιο special μοντέλο στις 5.5 ίντσες θα έχει μια διπλή κάμερα για ακόμη μεγαλύτερης ανάλυσης λήψεις φωτογραφιών και βίντεο.

Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί τότε μάλλον θα βασιστεί στην τεχνολογία της LinX, εταιρείας από το Ισδραήλ που η Apple εξαγόρασε για $20 εκατομμύρια τον περασμένο Απρίλιο. Τον Ιούνιο του 2015 η LinX παρουσιάσε multi-aperture κάμερες για mobile συσκευές.

Ο Kuo πιστεύει πως αυτή η ειδική έκδοση του iPhone 7 Plus θα έχει μικρή διαθεσιμότητα στην αρχή ενώ μετέπειτα θα αποκτήσει το 25-35% των εξαγωγών της συγκεκριμένης σειράς για το 2016. Επίσης προβλέπει πως αυτό το μοντέλο θα είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα iPhone μιας και θα έχει ως στόχο επαγγελματίες.