20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις iOS 14.4.2 iOS 12.5.2 και watchOS 7.3.3 που διορθώνουν σημαντικό κενό ασφαλείας

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την iOS 14.4.2 για iPhone και iPad και watchOS 7.3.3 για το Apple Watch στο ευρύ κοινό. Η αναβάθμιση αυτή συμπεριλαμβάνει μια σημαντική διόρθωση σε ένα κενό ασφαλείας του WebKit που η εταιρεία λέει πως μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί από κακόβουλους χρήστες.

    Η εταιρεία επίσης κυκλοφόρησε και patch αναβάθμιση και συγκεκριμένα την 12.5.2 για τα iPhone 6, iPhone 5s, 3ης γενιάς iPad mini, 1ης γενιάς iPad Air και 6ης γενιάς iPod Touch.

    H Apple αναφέρει πως το bug αυτό στο Webkit μπορεί να επιτρέψει σε ένα κακόβουλο site να κάνει ενεργό cross scripting. Επίσης τονίζει πως αυτό το bug έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.