20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 1η public beta των iOS 14.5 και iPadOS 14.5 | Βίντεο

    Η Apple κυκλοφόρησε χθες την 1η public beta των iOS 14.5 και iPadOS 14.5. Αφορά τις ίδιες εκδόσεις που είχε δώσει η Apple στους εγκεκριμένους προγραμματιστές στις αρχές της εβδομάδας.

    Τι νέα φέρνει η iOS 14.5; Φαίνεται πως αρκετά. Αρχικά η αναβάθμιση αποτελεί την βάση για το νέο χαρακτηριστικό ιδιωτικότητας για όλες τις εφαρμογές που απαιτεί από αυτές να ζητούνε την άδεια των χρηστών πριν κάνουν οποιαδήποτε καταγραφή.

    Επίσης υπάρχει το μεγάλο χαρακτηριστικό συνεργασία μεταξύ iPhone και Apple Watch και έτσι για πρώτη φορά αν ο χρήστης φοράει μάσκα η iPhone συσκευή του μπορεί να ξεκλειδώνει μέσω Apple Watch.

    Επιπλέον έχουμε αναβαθμίσεις για την εφαρμογή Podcasts, υποστήριξη dual-SIM 5G μέσω eSIM καθώς και πλήρη υποστήριξη των νεότερων Xbox και PS5 χειριστηρίων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.