21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 1η public beta της macOS 11.3 με HomePod stereo υποστήριξη κ.α

    2 μέρες μετά την κυκλοφορία της 1ης beta του macOS Big Sur 11.3 και η Apple χθες έκανε διαθέσιμη και την 1η public beta της έκδοσης αυτής.

    Η macOS 11.3 έρχεται με μια σειρά νέων αλλαγών μέσα σε αυτές η υποστήριξη stereo mode για τα HomePod, παραμετροποιήσεις στο Safari κ.α. Η macOS 11.2 που έφερε σημαντικές βελτιώσεις στις Bluetooth συνδέσεις μεταξύ άλλων είχε γίνει διαθέσιμη στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

    Πλέον οι public beta testers μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν εγκατάσταση της νεότερης 11.3 αναβάθμισης.

    Αν είστε μέλη λοιπόν του δωρεάν public beta προγράμματος της Apple από το System Preferences > Software Update στο Mac σας θα βρείτε διαθέσιμη για λήψη αυτή την 1η beta. Μπορείτε επίσης αν δεν είστε μέλη να κάνετε εγγραφή και αν την κάνετε λήψη και στο Apple public beta site.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.