19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε αποσπάσματα από τα reviews των νέων iPhone 11 / Pro

    Τα πρώτα reviews των iPhone 11 και iPhone 11 Pro έκαναν την εμφάνιση τους χθες και έτσι είχαμε μια πρώτη εικόνα για το πως αξιολογούνται οι νέες ναυαρχίδες της Apple. Η εταιρεία με την σειρά της παρουσίασε μέρος από αυτά τα reviews πριν από λίγο.

    Το roundup αυτό της Apple αποτελείται από μια GIF εικόνα που παρουσιάζει σχόλια των πρώτων reviewers από μια σειρά από media.

    Όπως ίσως φαντάζεστε η Apple στέκεται και αυτή με την σειρά της ιδιαίτερα στα όσα καλά σχόλια γράφτηκαν για την νέα κάμερα.

    Έχουμε λοιπόν:

     Από το Refinery29:

    “Το καλύτερο νέο χαρακτηριστικό εδώ είναι το Night Mode που με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο δίνει φωτεινότητα σε σκοτεινές λήψεις. Είναι αυτόματο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως φακό. Αυτό γιατί όταν βάλετε στο κάδρο της κάμερα κάτι στο σκοτάδι η οθόνη θα το παρουσιάσει με περισσότερα φως από ότι μπορούν να δουν τα μάτια σας”

    Από το Esquire:

    “Για αυτούς που κάνουν λήψη βίντεο ανά τον κόσμο και οι τρεις νέες iPhone συσκευές θα σας επιτρέψουν να κάνετε καταγραφή 4K βίντεο στα 60FPS. Πολύ υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση και πάνω από όλα ομαλή κίνηση. Τα εργαλεία που σας δίνει επίσης η Apple για να επεξεργαστείτε αυτό το βίντεο είναι ακριβώς τα ίδια και όπως θα κάνατε με μια φωτογραφία. Ένα ακόμη πολύ όμορφο χαρακτηριστικό είναι η μετάβαση από λήψη φωτογραφίας απευθείας σε λήψη βίντεο”

    Από το New Straits Times:

    “Η χρήση της κάμερας ήταν εύκολη και εργονομική και η συνεργασία με τον αναβαθμισμένο A13 Bionic επεξεργαστή με το iOS 13 αλλά και με τους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης κάνει την φωτογραφία στο iPhone ακόμη καλύτερη”

    Από το Engadget:

    “Αυτή την χρονιά η Apple έκανε την τιμολόγηση ακόμη καλύτερη. Με βελτιώσεις στο εσωτερικό, μια νέα κάμερα και τιμή εκκίνησης τα $699 ο χρήστης αποκτάει περισσότερα από ότι έχουν αξία με μια μικρότερη ελαφρώς τιμή”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles