16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κάνει tease μια μεγάλη αλλαγή για την Apple Music υπηρεσία της

    Η Apple Music υπηρεσία ξεκίνησε να κάνει tease για μια ειδική ανακοίνωση που έρχεται σύντομα με το μήνυμα αυτό να βρίσκεται στο Browser tab της εφαρμογής της.

    Η κίνηση αυτή της Apple έρχεται την στιγμή που φουντώνουν οι φήμες πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα νέο HiFi συνδρομητικό πακέτο ίσως με ενσωμάτωση Spatial Audio 3D.

    Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να προχωράει σε αυτή την ανακοίνωση στις 18 Μάϊου μαζί μάλιστα με τα νέα AirPods.

    Ακόμη και η beta Android έκδοση της Apple Music υπηρεσίας έδειξε στον πηγαίο της κώδικα πως η εφαρμογή είναι έτοιμη να υποστήριξη streaming σε 24-bit/48kHz και 24-bit/192kHz ενώ αναφορές για Dolby Audio είχαμε και στις πρώτες beta της iOS 14.6.

    Η HiFi επιλογή είναι πολύ δημοφιλής σε streaming υπηρεσίες όπως η Deezer και η Tital με την Spotify επίσης να ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο. Οι υπηρεσίες αυτές θα προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό με έξτρα κόστος στους συνδρομητές τους με την Apple όμως ίσως να κάνει την HiFi υπηρεσία διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της Apple Music χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

    Μάλιστα στο site της Apple ήδη έχουν ανακαλύψει και το λογότυπο από αυτό το χαρακτηριστικό:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.