22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα φυσικά καταστήματα παρά την αύξηση των online πωλήσεων

    Τα φυσικά καταστήματα λιανικής της Apple είναι γνωστό πως αποτελούν ένα μέρος όπου οι καταναλωτές δεν αγοράζουν μόνο νέα προϊόντα αλλά εισάγονται με τον καλύτερο τρόπο στην κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας. Πάρα λοιπόν την τεράστια αύξηση των online πωλήσεων τα τελευταία χρόνια η Apple θέλει να συνεχίσει να επενδύει σε νέα καταστήματα ανά τον κόσμο.

    Η Apple senior vice president of retail Deirdre O’Brien ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της (via Bloomberg) πως η εταιρεία δεν θα μειώσει την προσπάθεια της στο να ανοίγει νέα φανταστικά φυσικά καταστήματα για τους καταναλωτές. Αυτό την στιγμή που η Apple είδε το online κανάλι αγορών της να εκτινάσσεται εξαιτίας και της πανδημίας που είχε οδηγήσει σε πολλά Apple Stores να παραμείνουν κλειστά για μεγάλο διάστημα.

    Η O’Brien ανέφερε πως νέα καταστήματα έρχονται τονίζοντας πως δεν συγκρίνεται με τίποτα η εμπειρία ενός καταναλωτή μέσα σε ένα Apple Store.

    “Στο online κατάστημα μας οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν πολλά για τα προϊόντα μας. Σε ένα φυσικό κατάστημα όμως μπορούν να τα αγγίξουν και να αισθανθούν με τον καλύτερο τρόπο τι προσφέρουν αυτά. Έχουμε σκοπό να ανοίξουμε και άλλα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.”

    Την περασμένη εβδομάδα η Apple εγκαινίασε ένα νέο Apple Store σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Ρώμης. Το κτήριο με την ονομασία Pallazzo Marignoli ανακαινίστηκε με έναν μοναδικό τρόπο διατηρώντας τα στοιχεία της τοπικής ιστορίας και κουλτούρας και μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο πανέμορφα Apple Store του κόσμου – Εσωτερικά του μάλιστα υπάρχει και μουσείο για τους επισκέπτες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.