17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα παρουσιάσει έναν 27 ιντσών Retina iMac αυτή την εβδομάδα

    tim-cook-on-stage

    Η Apple είναι βέβαιο πως θα παρουσιάσει έναν 27 ιντσών Retina iMac στο media event της αύριο. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo. Σε σημείωμα στους μετόχους ο αναλυτής παρουσίασε το τι πιστεύει πως η εταιρεία θα μας παρουσιάσει αύριο στην κατηγορία του νέου hardware.

    Έτσι λοιπόν ένας 27 ιντσών Retina iMac θα είναι ένα από τα highlight με την διάθεση του μάλιστα να αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου. Εξαιτίας των δυσκολιών που έχει η κατασκευή ενός πάνελ τέτοιας ανάλυσης όμως μια έκδοση στις 21 ίντσες μάλλον θα αργήσει και θα γίνει διαθέσιμη στο δεύτερο μισό του 2015.

    Ο αναλυτής επίσης πιστεύει πως δεν θα δούμε νέα μοντέλα MacBook μιας και η Apple ακόμη περιμένει τα Broadwell τσιπ. Δεν αναφέρει ούτε κάτι για το Mac Mini που εδώ και καιρό όπως σας έχουμε πει είναι προς αναβάθμιση.

    Στον τομέα τον iOS συσκευών ο Ming-Chi Kuo θεωρεί το iPad Air 2 ως δεδομένο ενώ το iPad Mini δεν θα τραβήξει αυτή την φορά τόσο την προσοχή. Περιμένει τέλος πως εξαιτίας των νέων οθονών του iPad Air 2 η αρχική του διαθεσιμότητα θα είναι σημαντικά περιορισμένη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles