17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θέλει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία υπερήχων για να κάνει τα AirPods πιο εύχρηστα όταν είναι βρεγμένα

    Σήμερα, το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ δημοσίευσε την αίτηση ευρεσιτεχνίας της Apple σχετικά με έναν προηγμένο αισθητήρα αφής υπερήχων. Σύμφωνα με την Patently Apple, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα ισχύει για τη χρήση τεχνολογίας υπερήχων στα AirPods Pro και AirPods Max.

    Η τεχνολογία υπερήχων μπορεί να επιτρέψει στα μελλοντικά AirPods Pro και AirPods Max να αποδίδουν καλύτερα όταν είναι βρεγμένα ή ενώ φοράτε γάντια. Οι τρέχοντες αισθητήρες στα AirPods αγωνίζονται να διατηρήσουν την ίδια απόδοση όταν έρχονται σε επαφή με υγρές συνθήκες. Επιπλέον, οι αισθητήρες AirPods Pro τείνουν να μην λειτουργούν το ίδιο καλά όταν ο χρήστης φοράει γάντια. Αυτή η βελτιωμένη απόδοση θα ήταν χρήσιμη για τους χρήστες το χειμώνα ή για εκείνους που μπορεί να φορούν γάντια ενώ εργάζονται.

    Ultrasonic touch sensing systems can be less affected when conductive, electrically-floating liquids (e.g., water droplets) or insulated objects (e.g., gloved fingers) come into contact with its touch-sensitive surface.

    Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το οποίο έχει υποβάλει αίτηση η Apple περιλαμβάνει «ικανότητα ανίχνευσης αφής με υπερήχους» και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά μοντέλα AirPods. Επιπλέον, η τεχνολογία υπερήχων θα μπορούσε να βελτιώσει την ακρίβεια της αφής στα AirPods Pro και AirPods Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.