14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει το ντεμπούτο της εξωτερικής 6K οθόνης με HDR υποστήριξη στο WWDC keynote τον Ιούνιο

    Ο Mark Gurman του Bloomberg τον Φεβρουάριο είχε αναφέρει πως η Apple στο εσωτερικό της έκανε συζητήσεις για το αν θα παρουσίαζε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το νέο Mac Pro κατά την διάρκεια του WWDC 2019 τον Ιούνιο. Σήμερα αναφέρει πως η εταιρεία σκέφτεται το ίδιο σοβαρά να παρουσιάσει και την νέα της πρόταση στις εξωτερικές οθόνες σε αυτό το event.

    “Αν και το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών έχει μια εστίαση καθαρά στο λογισμικό η Apple συχνά κάνει και ανακοινώσεις hardware κατά το keynote της. Αυτή την χρονιά λοιπόν υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για το ντεμπούτο του νέου Mac Pro σε αυτό το event. Επίσης η εταιρεία δουλεύει και στην νέα εξωτερική της οθόνης με την κωδική ονομασία J290 που θα έχει HDR υποστήριξη και την οποία μπορεί επίσης να δούμε για πρώτη φορά στο event αυτό”

    Η κίνηση της Apple να παρουσιάσει το επόμενης γενιάς Mac Pro και την φημολογούμενη 6K εξωτερική οθόνη στο WWDC 2019 έχει λογική μιας και τα δύο αυτά προϊόντα αφορούν pro καταναλωτές και προγραμματιστές. Αν και πιστεύουμε πως κανένα από τα δύο δεν θα λανσαριστούν στην αγορά εκείνη την περίοδο ή την ίδια μέρα πάρα αυτά το να τα παρουσιάσει η Apple για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό έχει μια βάση.

    Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo, η φημολογούμενη 6K εξωτερική οθόνη θα είναι η πρώτη που θα υιοθετήσει την mini-LED τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού. Η τεχνολογία αυτή θα δώσει καλύτερο δυναμικό εύρος, μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, HDR υποστήριξη και πολλά ακόμη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles