13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει ότι το iPad δεν θα υποστηρίζεται πλέον ως Home Hub στο iOS 16

    Το iPad δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται ως οικιακός κόμβος μετά την κυκλοφορία του iOS 16, του iPadOS 16, του macOS Ventura και του λογισμικού HomePod 16 αυτό το φθινόπωρο, επιβεβαίωσε σήμερα η Apple.

    Όπως ανακαλύφθηκε στον κώδικα του iOS 16 από τον συνεργάτη του MacRumors, Steve Moser, η Apple λέει ότι το iPad δεν θα υποστηρίζεται πλέον ως οικιακός κόμβος. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Home μετά την ενημέρωση σε iOS 16.

    A home hub is required to take advantage of features like receiving accessory notifications and allowing other people to control your home. You will not be able to view shared homes until those homes are also upgraded to the latest HomeKit. iPad will no longer be supported as a home hub.

    Καθώς η Apple εγκαταλείπει την υποστήριξη για το iPad ως οικιακό διανομέα, οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν HomePod, HomePod mini ή Apple TV για να επωφεληθούν από λειτουργίες που ενεργοποιούνται από έναν διανομέα, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση σε αξεσουάρ με το Siri και η χρήση λειτουργιών αυτοματισμού βάσει τοποθεσίας.

    Η διατύπωση στον κώδικα που βρέθηκε στη δεύτερη έκδοση beta του iOS 16 υποδηλώνει ότι η Apple καταργεί τη λειτουργία οικιακού διανομέα από το iPad. Η εταιρεία δεν έχει εξηγήσει γιατί το ‌iPad‌ δεν θα λειτουργεί πλέον ως οικιακός κόμβος, αλλά θα μπορούσε να σχετίζεται με την επερχόμενη εφαρμογή του προτύπου Matter έξυπνου σπιτιού της Apple σε πολλαπλές πλατφόρμες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.