21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple επίσημα ανακοίνωσε το νέο iMac με επεξεργαστή δικού της σχεδιασμού

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το πρώτο ανασχεδιασμένο iMac της μετά από μια δεκαετία. Το νέο iMac λοιπόν έρχεται με έναν νέο σχεδιασμό με μινιμαλιστικά πλαίσια ενώ στο εσωτερικό του χτυπάει για πρώτη φορά ένας επεξεργαστής της Apple.

    Το νέο iMac έρχεται με μια οθόνη 24 ιντσών τεχνολογίας True Tone και είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά χρώματα. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο M1 επεξεργαστής.

    Το νέο iMac επίσης έχει μια αναβαθμισμένη FaceTime κάμερα ανάλυσης 1080p – διπλάσια ανάλυση από ότι είχαμε μέχρι σήμερα. Η κάμερα λειτουργεί με την Neural μηχανή του M1 επεξεργαστή δίνοντας βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Επίσης έχει ενσωματωθεί ένα πανίσχυρο μικρόφωνο ενώ έχουμε ακόμη και spatial audio υποστήριξη από τα νέα ηχεία ενσωματωμένα ηχεία του.

    Η θύρα τον ακουστικών πλέων βρίσκεται πλευρικά αντί στο πίσω μέρος του ενώ οι άλλες θύρες του είναι:

    • 4 USB-C θύρες, 2 από τις οποίες υποστηρίζουν Thunderbolt
    • Έχουμε ένα νέο brick φόρτισης που συμπεριλαμβάνει μια θύρα ethernet στην μια πλευρά του

    Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει 3 διαφορετικά πληκτρολόγιο με τον αντίστοιχο χρωματισμό του iMac του. To ένα από αυτά συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά Touch ID. Το Magic Mouse επίσης πλέον έρχεται σε διαφορετικούς χρωματισμούς για να ταιριάζει με τους αντίστοιχους του iMac ενώ έχουμε και μια μικρή σχεδιαστική αλλαγή στο Magic trackpad.

    Το νέο iMac έρχεται συνολικά σε 7 διαφορετικούς χρωματισμούς και ξεκινάει από τα $1299 για το βασικό μοντέλο και φτάνει μέχρι τα $1499. Οι παραγγελίες του ανοίγουν στις 30 Απριλίου και οι αποστολές ξεκινούν κάποια στιγμή στα μέσα Μάϊου.

    Τα μοντέλα:

    • iMac με 7-core GPU τιμή εκκίνησης $1,299 (US) διαθέσιμα χρώματα green, pink, blue, και silver. Συμπεριλαμβάνει 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, 2 Thunderbolt θύρες, Magic Keyboard, και Magic Mouse.
    • iMac με 8-core GPU τιμή εκκίνησης τα $1,499 (US) διαθέσιμα χρώματα green, yellow, orange, pink, purple, blue, και silver. Συμπεριλαμβάνει 8-core CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, 2 Thunderbolt θύρες, 2 επιπλέον USB 3 θύρες, Magic Keyboard με Touch ID, Magic Mouse, και Ethernet.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.