14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple είναι πιθανό να ανακοινώσει το έξυπνο ηχείο της στο φετινό WWDC

    siri-alexa-1200x797

    Ο γνωστός έγκυρος αναλυτής Ming-Chi Kuo εξέδωσε ένα νέο σημείωμα σήμερα αναφέροντας πως η Apple κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει ένα νέο Siri ηχείο στο φετινό WWDC τον Ιούνιο.

    Η συσκευή θα συναγωνιστεί το Amazon Echo και θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά το δεύτερο μισό του τρέχον έτους.

    Ο Kuo αναφέρει πως η συσκευή αυτή θα έχει έναν καταπληκτικό ήχο με ενσωματωμένο subwoofer ενώ παράλληλα θα πλασαριστεί ως μια πιο premium εκδοχή του Echo κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχει και μια πιο ακριβή τιμή κοστολόγησης στην αγορά.

    Ο αναλυτής πιστεύει πως η πιθανότητες να δούμε για πρώτη φορά αυτή την συσκευή στο φετινό συνέδριο των προγραμματιστών της Apple των Ιούνιο είναι άνω των 50%.

    Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και ο γνωστός για τις διαρροές του για νέα προϊόντα της Apple Sonny Dickson που έκανε ακριβώς την ίδια πρόβλεψη.

    Ο Dickson είχε αναφέρει πως η συσκευή έχει μια έμπνευση σχεδιασμού από το Mac Pro.

    Επιστρέφοντας στο σημερινό σημείωμα του Kuo ο αναλυτής πιστεύει πως η συσκευή θα έχει μια τρομερή ακουστική αλλά και επεξεργαστική ισχύ μιας και στο εσωτερικό του θα υπάρχει μια παραλλαγή των επεξεργαστών του iPhone 6 – 6s. Φυσικά η συσκευή θα συνδέεται άψογα με την Siri, iOS, Mac και το πρωτόκολλο AirPlay.

    Η εικασία του είναι πως στην αγορά θα κυκλοφορήσουν αρχικά περί τις 10 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles