15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple δουλεύει πάνω σε ένα Siri SDK και συσκευή για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo

    hackers-can-silently-access-siri-and-google-now-on-your-phone-image-cultofmaccomwp-contentuploads20150920140914_iOS9-illos_0056-780x520

    Η Apple έχει μεγάλα σχέδια στον χώρο των έξυπνων βοηθών αναφέρει σήμερα το The Information. Με βάση πηγών κοντά στα πλάνα της Apple το άρθρο υποστηρίζει πως η Apple ετοιμάζει την παρουσίαση ενός Siri SDK για τρίτους προγραμματιστές αυτό τον Ιούνιο στο WWDC συνέδριο της.

    Επιπλέον γίνεται αναφορά πως η εταιρεία δουλεύει σε μια νέα συσκευή παρόμοια με αυτή του Amazon Echo με μικρόφωνο και μεγάφωνο που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν με την βοήθεια φωνητικών εντολών μια σειρά πραγμάτων.

    Opening up its Siri voice assistant to outside app developers is the more immediate step. Apple is preparing to release a software developer kit, or SDK, for app developers who want their apps to be accessible through Siri, according to a person with direct knowledge of the effort.

    Αν επαληθευτεί το παραπάνω τότε η Apple θα σιγάσει τα παράπονα που θέλουν την εταιρεία να υστερεί πολύ πλέον από τον ανταγωνισμό στον τομέα του AI – τεχνητής νοημοσύνης.

    Φέτος τον Ιούνιο επίσης περιμένουμε και είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο την Siri να κάνει για πρώτη φορά τον ντεμπούτο της στα Mac.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles