15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple δοκιμάζει τουλάχιστον 9 νέα Mac με τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του τσιπ M2

    Η Apple δοκιμάζει εσωτερικά αρκετές παραλλαγές του τσιπ M2 επόμενης γενιάς και των ενημερωμένων Mac που θα είναι εξοπλισμένα με αυτά, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο αρχεία καταγραφής προγραμματιστών. Υπάρχουν “τουλάχιστον” εννέα νέα Mac σε εξέλιξη που χρησιμοποιούν τέσσερα διαφορετικά τσιπ M2 που είναι διάδοχοι των σημερινών τσιπ M1.

    Η Apple εργάζεται σε συσκευές με τυποποιημένα τσιπ M2, το M2 Pro, το M2 Max και διάδοχο του M1 Ultra, με τα ακόλουθα μηχανήματα στα σκαριά:

    • Ένα MacBook Air με ένα M2 chip που έρχεται με 8-core CPU και 10-core GPU.
    • Ένα Mac mini με ένα M2 chip και μια παραλαβή του M2 Pro chip.
    • Ένα βασικό μοντέλο 13-ιντσών MacBook Pro με M2 chip.
    • Ένα 14 and 16-ιντσών MacBook Pro με M2 Pro και M2 Max chips. Το M2 Max chip έρχεται με 12-core GPU και 38-core GPU, μαζί με 64GB Memory.
    • Ένα Mac Pro που θα έχει τον διάδοχο του M1 Ultra chip που χρησιμοποιεί αυτή την στιγμή η Apple στο Mac Studio.

    Σύμφωνα με το Bloomberg, οι εσωτερικές δοκιμές αποτελούν “βασικό βήμα” στη διαδικασία ανάπτυξης, και υποδηλώνει ότι τα μοντέλα αυτά ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες. Έχουμε ακούσει πολλές φήμες για ένα νέο MacBook Air, ένα ενημερωμένο MacBook Pro 13 ιντσών, ένα Mac Pro και ένα νέο Mac mini, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μια πιθανή ανανέωση του MacBook Pro 14 και 16 ιντσών φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.