17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αφαίρεσε την Beats σελίδα από το web site της λίγο πριν το αυριανό event | Η αρχή του τέλους για το Beats Branding;

    Η Apple αφαίρεσε την “Beats by Dr. Dre” σελίδα της που μέχρι χθες ήταν προσβάσιμη στο  https://www.apple.com/shop/accessories/all-accessories/beats-featured. Όπως ανέφερε πρώτο το AppleTerm, η σελίδα αυτή πλέον δεν είναι λειτουργική.

    Η τελευταία φορά που “Beats by Dr. Dre” σελίδα ήταν εμφανής χρονικά τοποθετείτε στις 2 Οκτωβρίου όπως παρουσιάζετε και στο Wayback Machine.

    Τα προϊόντα της Beats παραμένουν βέβαια στο ηλεκτρονικό και φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple.

    Είχαμε ακούσει φήμες από τον γνωστό leaker Jon Prosser πίσω τον Απρίλιο ότι η μέρες του Beats branding ήταν μετρημένες.

    Ο Prosser δεν έδωσε κάποιο χρονικό πλαίσιο για το πότε η Apple θα κάνει το λεγόμενο “Phase Out” στην Beats αλλά δεν ανέμενε να είναι άμεσο. Βέβαια αυτό ήταν πριν από 6 μήνες….

    Με την Apple να έχει το νεότερο ψηφιακό event της αύριο είναι πιθανό πλέον η απόφαση να έχει παρθεί και οι τίτλοι τέλους της Beats ως brand τουλάχιστον να έχει ήδη ξεκινήσει. Υπάρχει βέβαια πάντα και το ενδεχόμενο απλά η Apple να αλλάζει την διάταξη των σελίδων της στο web site της.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.