19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple απαγορεύει τα Selfie sticks και monopods στο επερχόμενο WWDC 2015

    Selfie-stick-iPhone-6-Plus-001

    Η Apple όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο άρθρο μας ανακοίνωσε σήμερα το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου το 2015 και πέρα από την είδηση αυτή ακόμη μια κάνει τον γύρω του διαδικτύου σήμερα.

    Πιο συγκεκριμένα η Apple απαγορεύει σε όσους παραβρεθούν στο event την χρήση selfie sticks αλλά και monopods τόσο εσωτερικά όσο και στους εξωτερικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου.

    Για ποιο λόγο λοιπόν τοποθέτησε η Apple μια τέτοια οδηγία για τους παραβρισκόμενους;

    H εταιρεία τυπικά παρέχει βίντεο stream από το keynote της πρώτης μέρας που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα εκατομμύριων ανθρώπων μέσω του Internet. Έτσι λοιπόν τα selfie sticks θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις λήψεις μιας και ενδεχόμενος θα μπλοκάρανε τις κάμερες της Apple.

    Επίσης η Apple φέτος θα κάνει διαθέσιμα στους προγραμματιστές της πάρα πολλά live streaming sessions από τα διάφορα εργαστήρια της για όλη την διάρκεια της εβδομάδας και έτσι απαγορεύει ρητά σε όλα αυτά την χρήση επαγγελματικής φωτογραφίας και βίντεο από τρίτους.

    Μάλιστα η απαγόρευση αφορά οποιαδήποτε προσπάθεια λήψεις ακόμη και μια συσκευές όπως μια GoPro κάμερα. Αντιθέτως η λήψη μέσω για παράδειγμα της κάμερας ενός iPhone ή άλλου smartphone επιτρέπεται.

    “Η Apple συμφωνεί πως μπορεί αν συζητηθούν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο λογισμικό και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν στο WWDC με εξαίρεση την λήψη screen shots και κοινοποιήσεις review” αναγράφουν επίσης οι κανόνες της Apple.

    Επίσης απαγορεύεται η χρήση τσιγάρου ακόμη και ηλεκτρονικού στο εσωτερικό του συνεδριακού χώρου. Οι καπνιστές θα βρουν παρηγοριά 6 μέτρα εξωτερικά και μακριά από την είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

    Τέλος η Apple προειδοποιεί πως όποιος δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες αυτούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του ζητηθεί να αποχωρήσει άμεσα από τον εκθεσιακό χώρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles