Friday, September 20, 2024

Η Apple απέστειλε προσκλήσεις για το WWDC20 keynote: ‘Full stream ahead’

Παρά το γεγονός ότι η Apple θα έχει για πρώτη φορά ένα ψηφιακό ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών φέτος πάρα αυτά συνεχίζει να κρατάει τις βασικές ρουτίνες της σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτές λοιπόν συμπεριλαμβάνουν και την αποστολή προσκλήσεων για το keynote της.

Η παραπάνω εικόνα είναι η προσκλήσεις που στέλνει η Apple στα media και που ο Matthew Panzarino του TechCrunch κοινοποίησε σήμερα στον λογαριασμό του στο Twitter . Έχουμε ουσιαστικά μια πρόσκληση για το online WWDC φέτος με τονισμό στο Special Keynote που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου και μέρα Δευτέρα (20.00 ώρα Ελλάδας).

Το Keynote αυτό θα μεταδοθεί από το Apple Park και δεν θα υπάρχουν μη εργαζόμενοι της Apple στον χώρο αυτό.

Η πρόσκληση γράφει:

Join us for the first all-online WWDC, kicking off on June 22 with a Special Event Keynote coming to you from Apple Park.

Η Apple θα μεταδώσει αυτό το Keynote ζωντανά από διάφορα μέσα όπως από το Apple TV, από stream στο YouTube κανάλι της κ.α.

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.