17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε το νέο $329 iPad με γρηγορότερες αποδόσεις

    Η Apple ανακοίνωσε το 8ης-γενιάς iPad, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, αλλά με έναν νέο επεξεργαστή. Έτσι στην καρδιά του λοιπόν βρίσκεται ο SoC A12 Bionic επεξεργαστής της Apple o οποίος πρόκειται για έναν εξαπύρηνο επεξεργαστή με ενσωματωμένη τετραπύρηνη GPU.

    Η μετάβαση από τον Α10 επεξεργαστή στον A12 σημαίνει πως αυτό το μοντέλο ενσωματώνει πλήρως και την Neural μηχανή της Apple.

    H εταιρεία αναφέρει πως το A12 chip προσφέρει διπλάσιες αποδόσεις από το καλύτερο Windows laptop της αγοράς, 6x μεγαλύτερη ταχύτητα από το καλύτερο Android της αγοράς καθώς και από το καλύτερο Chromebook.

    Apple says the A12 chip offers more than twice the performance of the top selling Windows laptop, 6x faster than the top-selling Android tablet and 6x faster than the best-selling Chromebook.

    Η Retina οθόνη των 10,2 ιντσών ανάλυσης 2.160×1.620 έχει τα κλασσικά πλαίσια περιμετρικά, και έτσι το Touch ID βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Στον τομέα των καμερών επίσης δεν έχουμε κάποια αλλαγή ενώ η υποστήριξη του Apple Pencil συνεχίζει, όπως επίσης και η υποστήριξη της θήκης-πληκτρολογίου.

    Το νέο iPad όγδοης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, silver, space gray και gold από τις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ξεκινάει από $329 για το Wi-Fi μοντέλο των 32GB, ενώ θα φτάσει τα $459 δολάρια για το μοντέλο των 128GB. Αν θέλει κάποιος την Wi-Fi + LTE έκδοση, θα πρέπει να δώσει $459 ή $559 δολάρια για την έκδοση των 32GB ή 128GB αντίστοιχα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.