19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης AirPods Pro που αντιμετωπίζουν προβλήματα ήχου

    Η Apple σήμερα ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα επισκευής για τα AirPods Pro. Σύμφωνα με την εταιρεία κάποια AirPods Pro έχουν ένα κατασκευαστικό λάθος που οδηγεί σε θέματα με τον ήχο.

    Χρήστες με προβληματικό AirPods Pro μοντέλα θα εντοπίσουν έναν στατικό ή cracking ήχο σε κάποιες περιπτώσεις πέρα από το γεγονός πως και η ακύρωση θορύβου μπορεί να μην δουλεύει όπως πρέπει. Η Apple αναφέρει πως οι μονάδες που έχουν αυτό το πρόβλημα έχουν κατασκευαστεί πριν τον Οκτώβριο του 2020.

    An affected AirPods Pro may exhibit one or more of the following behaviors:

    – Crackling or static sounds that increase in loud environments, with exercise or while talking on the phone

    – Active Noise Cancellation not working as expected, such as a loss of bass sound, or an increase in background sounds, such as street or airplane noise

    Αν λοιπόν εντοπίσετε κάποιο τέτοιο θέμα με τα AirPods Pro μπορείτε να τα πάτε σε ένα Apple Store ή σε ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple. Η Apple θα αντικαταστήσει τα AirPods Pro δωρεάν. Τα AirPods Pro θα ελεγχθούν από κάποιο τεχνικό πριν γίνει η αντικατάσταση για να αναγνωριστεί το πρόβλημα. Μιας και η θήκη τους δεν αφορά το πρόβλημα αυτό δεν θα γίνει αντικατάσταση σε αυτή.

    Το πρόγραμμα αυτό επισκευής και αντικατάστασης έχει κάλυψη για 2 χρόνια μετά την πρώτη αγορά τους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Apple Support website.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.