15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό την watchOS 7.5

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την watchOS 7.5 στο ευρύ κοινό. Η έκδοση αυτή αποτελεί την 5η μεγάλη αναβάθμιση της watchOS 7 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πίσω τον Σεπτέμβριο του 2020. Η 7.5 έκδοση έρχεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της 7.4 έκδοσης που έφερε χαρακτηριστικά όπως αυτό του ξεκλειδώματος του iPhone μέσω Apple Watch.

    H έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη λοιπόν σήμερα μέσω της Apple Watch εφαρμογής στο iPhone.

    Στα χαρακτηριστικά της πέρα από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο έχουμε υποστήριξη του Apple Card Family, των Podcast συνδρομών κ.α Επίσης έχουμε και μια σειρά από νέα Pride faces.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.