22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες τις RC εκδόσεις των tvOS 14.6 και HomePod 14.6

    Μετά από μια εβδομάδα της κυκλοφορίας της tvOS 14.6 beta 3 και HomePod 14.6 beta 3 η Apple κυκλοφόρησε σήμερα τις Release Candidate και τελικές εκδόσεις τους στους προγραμματιστές.

    Τόσο η tvOS 14.6 όσο και η HomePod 14.6 εστιάζουν σε διορθώσεις σφαλμάτων. Μιας και η Apple σήμερα ανακοίνωσε το νέο Apple Music Lossless, tvOS 14.6 και HomePod 14.6 θα μπορούν να το υποστηρίζουν πλήρως όταν αυτό γίνει διαθέσιμο τον Ιούνιο.

    Με build έκδοση 18L569, οι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν την RC έκδοση του tvOS 14.6. Οι HomePod χρήστες θα πρέπει να περιμένουν για την ευρεία διάθεση της έκδοσης μιας και η Apple δίνει αυτές τις beta του HomePod μόνο σε επιλεγμένους προγραμματιστές.

    Η HomePod 14.6 είναι η δεύτερη αναβάθμιση που είναι συμβατή και με το original HomePod μετά την απόφαση της Apple να το αφαιρέσει από την αγορά πριν 2 μήνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.