19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έδωσε νέα επέκταση χρόνου για την επισκευή AirPods Pro με θέματα στον ήχο

    Η Apple πέρυσι έκανε διαθέσιμο ένα πρόγραμμα επισκευής για τα AirPods Pro μιας και κάποια από αυτό επηρεάστηκαν από ένα πρόβλημα που οδηγούσε σε θέματα στον ήχο. Η εταιρεία πλέον επεκτείνει αυτό το πρόγραμμα με έναν επιπλέον χρόνο κάλυψης.

    Πλέον λοιπόν και όπως θα διαβάσετε παρακάτω το πρόγραμμα αυτό έχει ισχύ τα 3 χρόνια από την στιγμή της αγοράς τους.

    Η Apple διαπίστωσε ότι ένα μικρό ποσοστό των AirPods Pro ενδέχεται να εμφανίσουν προβλήματα ήχου. Οι επηρεαζόμενες μονάδες κατασκευάστηκαν πριν από τον Οκτώβριο του 2020.

    Τα επηρεαζόμενα AirPods Pro ενδέχεται να παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω συμπεριφορές:

    • Παρεμβολές ή παράσιτα που αυξάνονται σε θορυβώδες περιβάλλον, κατά τη διάρκεια άσκησης ή κατά την ομιλία στο τηλέφωνο
    • Η Ενεργή ακύρωση θορύβου δεν λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο και παρουσιάζονται φαινόμενα, όπως απώλεια των μπάσων ή αύξηση των ήχων του περιβάλλοντος χώρου, όπως του θορύβου από τον δρόμο ή το αεροπλάνο

    Ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Apple θα επισκευάσει δωρεάν τα επηρεαζόμενα AirPods Pro (αριστερό, δεξιό ή και τα δύο).

    Σημείωση: Κανένα άλλο μοντέλο AirPods δεν εμπίπτει σε αυτό το πρόγραμμα

    Διαδικασία σέρβις

    Βρείτε ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Apple για την επισκευή των AirPods Pro. Πριν από το σέρβις, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος των AirPods Pro, για να επιβεβαιωθεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα. Τα AirPods Pro (αριστερό, δεξιό ή και τα δύο) στα οποία θα επιβεβαιωθεί πρόβλημα θα αντικατασταθούν. Η θήκη των AirPods Pro δεν επηρεάζεται και δεν θα αντικατασταθεί.

    Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Apple.

    Πρόσθετες πληροφορίες

    Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα της Apple δεν επεκτείνει την κανονική κάλυψη εγγύησης των AirPods Pro. Τα δικαιώματά σας που απορρέουν από τη νομοθεσία προστασίας καταναλωτών δεν θίγονται από αυτό το πρόγραμμα.

    Το πρόγραμμα καλύπτει τα επηρεαζόμενα AirPods Pro για 3 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.