20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η ‘An Otter RSS Reader’ εφαρμογή έφτασε στο iPhone, iPad, Mac με widgets, iCloud sync, και μινιμαλιστικό σχεδιασμό

    Μια νέα και πολύ όμορφη RSS reader εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της στο App Store με την ονομασία “An Otter RSS Reader.” Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της, η υποστήριξη iOS και Mac widgets, iCloud συγχρονισμός και… ένα φανταστικό εικονίδιο. Ναι είναι και universal εφαρμογή.

    Προγραμματιστής της είναι ο Josh Holtz. Τα feeds συγχρονίζονται μέσω iCloud σε όλες τις iPhone, iPad και Mac συσκευές σας, τα widgets στο iOS είναι πολύ όμορφα και πρακτικά και υπάρχουν και στο Mac.

    Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα dark mode και της επιλογής δημιουργίας φακέλων για να οργανώσετε καλύτερα τα feeds σας.

    Τέλος είναι εύκολη και η εισαγωγή OPML αρχείων με feeds που μπορεί να έχετε από κάποια άλλη εφαρμογή.

    Η Otter RSS Reader είναι δωρεάν για λήψη από το App Store.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.