20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple είχε συνομιλίες με την startup ηλεκτρικών οχημάτων Canoo για πιθανή εξαγορά

    Όπως αναφέρει το The Verge, η Apple είχε διευρυμένες συνομιλίες το πρώτο μισό του 2020 με την Canoo, μια startup στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Καλιφόρνια. Δύο άνθρωποι που είχαν γνώση ή και συμμετοχή σε αυτές τις συναντήσεις ανέφεραν πως συζητήθηκαν θέματα για επένδυση της Apple αλλά ακόμη και μιας εξαγοράς.

    Η παραπάνω είδηση ρίχνει ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά για τις φήμες που θέλουν την Apple να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δικό της αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα.

    Η Apple φαίνεται πως ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την Canoo εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισης που έχει στην πλατφόρμα του αυτοκινήτου αλλά και στην τεχνολογία στο τιμόνι που έχει αναπτύξει και που επιτρέπει πολλές παραμετροποιήσεις αλλά και ελευθερία στον σχεδιασμό.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple ενδιαφερόταν περισσότερο σε εξαγορά της Canoo ενώ η startup ήθελε περισσότερο μια σημαντική επένδυση.

    Καμία εταιρεία φυσικά δεν έχει πει δημόσια κάτι για αυτές τις συζητήσεις κάτι αναμενόμενο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.