23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Amazon εξαγόρασε την MGM για $8.45 δις αφότου οι συνομιλίες με την Apple δεν καρποφόρησαν

    Ανακοινώθηκε σήμερα ότι η Amazon θα εξαγοράσει τα MGM Studios προς $8.45 δις κάνοντας έτσι ακόμη ένα μεγάλο βήμα στον χώρο της ψυχαγωγίας.

    Αυτή αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της Amazon με την εταιρεία να θέλει να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο τα δικά της Amazon Studios καθώς και το τμήμα ταινιών και σειρών της.

    Φυσικά η μεγαλύτερη αξία αυτής της εξαγοράς έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα και τον κατάλογο ταινιών και σειρών της MGM.

    Σύμφωνα με το CNBC συζητήσεις έγιναν για εξαγορά τόσο με την Apple όσο και με την Netflix αλλά τελικά ήταν η Amazon αυτή που έκλεισε την συμφωνία.

    Τέλος ένα από τα δυνατά χαρτιά της MGM είναι ο James Bond μόνο που εκεί η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη μιας και τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του franchise δεν της ανήκουν εξολοκλήρου όπως έχει εξηγήσει και το Screenrant.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.