23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η πλήρης συμβατότητα των mouse στο iPad μπορεί να αλλάξει τον χαρακτήρα της συσκευής με μοναδικό τρόπο

    Αν η Apple φέρει πλήρη υποστήριξη για τα ποντίκια στο iPad και το κάνει ένα mainstream χαρακτηριστικό, αυτό θα μπορέσει να αλλάξει τον χαρακτήρα της συσκευής με ένα μοναδικό τρόπο. Αυτό αναφέρει σήμερα αναλυτής που έχει ειδίκευση στον χώρο των mobile αγορών.

    Τονίζει πως με αυτό τον τρόπο το iPad θα μπορέσει να προσφέρει μια PC εφάμιλλη εμπειρία gaming ενώ παράλληλα θα δοθεί σημαντική ώθηση στους mobile τίτλους που ήδη υπάρχουν για το iPad στην κατηγορία των παιχνιδιών.

    Το iPadOS για πρώτη φορά επέτρεψε στο iPad να δεχτεί έλεγχο στην διεπαφή του από ένα ποντίκι ή/και trackpad αλλά αυτή η δυνατότητα είναι αυτή την στιγμή κρυμμένη στις ρυθμίσεις. Έχει τοποθετεί ως χαρακτηριστικό προσβασιμότητας ενώ η υλοποίηση του δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

    Η Apple ήδη έχει αναγνωρίσει πως αυτή η κίνηση της βρήκε πολλούς υποστηρικτές της και έτσι πολλοί πλέον εικάζουν πως θα το κάνει σύντομα ένα κύριο χαρακτηριστικό του λογισμικού με πολύ καλύτερη υλοποίηση.

    Το CNET αναφέρει την οπτική του αναλυτή Cliff Maldonado.

    “H Apple μπορεί να σχεδιάζει να προσθέσει μια πλήρη υποστήριξη για το ποντίκι στο iPad κάνοντας την συσκευή μια μοναδική πλατφόρμα παραγωγικότητας και παιχνιδιού. Το iPad γίνεται σιγά σιγά ένα PC και όλοι το βλέπουν πλέον αυτό.”

    Η Apple Arcade υπηρεσία είναι η μεγαλύτερη κίνηση της εταιρείας μέχρι σήμερα στο χώρο του Gaming αλλά ακόμη και έτσι έχει μεγαλύτερη απήχηση στους mobile gamers από οποιουδήποτε άλλους.

    Ο αναλυτής αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Για εμένα η Apple Arcade υπηρεσία είναι βασικά μια προέκταση της Apple Music υπηρεσίες. Η Apple όμως μπορεί να αλλάξει το επίπεδο του παιχνιδιού σε μια τελείως διαφορετική μορφή…”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles