23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Facebook κάνει promoting την προσωποποιημένη διαφήμιση πριν το λανσάρισμα του Tracking Transparency της Apple

    H Facebook ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια που δείχνει πως οι μικρές επιχειρήσεις στηρίζονται στην προσωποποιημένη διαφήμιση έτσι ώστε να εξελιχθούν και να μεγαλώσουν. Φυσικά αυτή η νέα promoting κίνηση της εταιρείας στοχεύσει το App Tracing Transparency (ΑΤΤ) χαρακτηριστικό της Apple που έρχεται σε επόμενη αναβάθμιση της iOS 14 έκδοσης. Με αυτό το χαρακτηριστικό οι εφαρμογές θα πρέπει να ζητούν την άδεια του χρήστη για καταγραφή στοιχείων του και για την δημιουργία προσωποποιημένο διαφημίσεων για αυτόν.

    Η νέα καμπάνια αυτή έχει την ονομασία “Good Ideas Deserve To Be Found,” και θα τρέχει για 12 εβδομάδες πρακτικά παντού σύμφωνα με το CNBC.

    Στο βίντεο γίνεται αναφορά πως οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν τα εργαλεία να αναπτυχθούν χωρίς και την βοήθεια των προσωποποιημένο διαφημίσεων της Facebook.

    Πέρα από αυτή την διαφημιστική καμπάνια η Facebook φέρνει και μια σειρά αλλαγών στην ίδια την πλατφόρμα της. Έτσι σύμφωνα με την εταιρεία θα κάνει πιο απλό το Ads Manager ειδικά για μικρές επιχειρήσεις ενώ θα φέρει και ένα καλύτερο dashboard που θα δίνει πιο εύκολη και πιο αναγνώσιμη εμφάνιση στην διαχείριση μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.