21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η ζήτηση για iPhone 14 Plus συνεχίζει να μειώνεται, αλλά οι φήμες λένε ότι ένα iPhone 15 Plus εξακολουθεί να σχεδιάζεται

    Οι πωλήσεις των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max συνεχίζουν να αυξάνονται, εις βάρος των iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Σύμφωνα με νέα δεδομένα της αλυσίδας εφοδιασμού από τον αναλυτή Ross Young, τα μοντέλα iPhone 14 Pro αντιπροσωπεύουν πλέον το 75% των αποστολών πάνελ οθόνης της Apple και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω…

    Τα τελευταία δεδομένα του Young δείχνουν ότι υπήρξε μια μικρή αύξηση στις αποστολές πάνελ για το iPhone 14, ενώ οι αποστολές πάνελ iPhone 14 Plus σταμάτησαν εντελώς. Η αύξηση στις αποστολές πάνελ iPhone 14, ωστόσο, δεν αντιστάθμισε πλήρως την πτώση των αποστολών iPhone 14 Plus.

    Ως εκ τούτου, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max συνεχίζουν να αναπτύσσονται και αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερα μερίδια των αποστολών πάνελ iPhone 14. Τα δεδομένα από τη Young δείχνουν ότι η Apple αύξησε περαιτέρω τις αποστολές πάνελ τόσο για το iPhone 14 Pro όσο και για το iPhone 14 Pro Max.

    Τα δύο μοντέλα iPhone 14 Pro αντιπροσώπευαν συνολικά το 75% των αποστολών πάνελ της σειράς iPhone 14 τον Δεκέμβριο. Ο Young προβλέπει ότι αυτό θα φτάσει τουλάχιστον το 80% σε στοιχεία για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Οι αποστολές πάνελ iPhone 14 Plus θα μπορούσαν να επαναληφθούν τον Φεβρουάριο, αλλά θα εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των συνολικών αποστολών.

    Παρά το γεγονός ότι η ζήτηση για iPhone 14 Plus είναι πολύ χειρότερη από το αναμενόμενο, ωστόσο, η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone 15 Plus αργότερα φέτος. Απομένει να φανεί αν η Apple έχει ή όχι αλλαγές για να ενισχύσει τις πωλήσεις, αλλά υπήρξαν κάποιοι ψίθυροι για περικοπές τιμών για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus και τα δύο. Παρά το γεγονός ότι η ζήτηση για iPhone 14 Plus είναι πολύ χειρότερη από το αναμενόμενο, ωστόσο, η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone 15 Plus αργότερα φέτος. Απομένει να φανεί αν η Apple έχει ή όχι αλλαγές για να ενισχύσει τις πωλήσεις, αλλά υπήρξαν κάποιοι ψίθυροι για περικοπές τιμών για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus και τα δύο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.