19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η εφαρμογή TikTok σημείωσε 2 δις λήψεων σύμφωνα με νεότερα δεδομένα

    Η δημοφιλής εφαρμογή TikTok ξεπέρασε τα 2 δις λήψεων στο iOS και στο Android σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα που προέρχονται από την Sensor Tower.

    Το δημοσίευμα αναφέρει:

    “Η κοινωνική εφαρμογή βίντεο TikTok από την Bytedance έγινε λήψη περισσότερες από 2 δις φορές παγκοσμίως στο App Store και στο Google Play σύμφωνα με την Sensor Tower. Αυτό το νέο ρεκόρ έρχεται μόλις 5 μήνες αφότου το TikTok κατάφερε να ξεπεράσει τις 1.5 δις λήψεις. Το πρώτο τρίμηνο του 2020 σημείωσε περισσότερες λήψεις από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.”

    Tik Tok DownloadsSource: Sensor Tower

    Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις λήψεις ήρθαν από το Google Play με ένα ποσοστό 75.5% ενώ από το iOS App Store είχαμε ένα ποσοστό 24.5%. Πάρα αυτά το App Store βοήθησε την TikTok να βάλει στα ταμεία της περί τα $453 εκατομμύρια ενώ από το Google Play τα έσοδα ήταν μόλις $21.4 εκατομμύρια.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles