14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η αύξηση του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου του OneDrive της Microsoft ξεκινάει από σήμερα

    OneDrive-Apple

    Πριν περίπου 3 εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως η Microsoft είχε σκοπό να εφαρμόσει μια επιθετική πολιτική για το OneDrive της υποσχόμενη να διπλασιάσει των δωρεάν αποθηκευτικό χώρο από τα 7GB στα διπλάσια σχεδόν. Η εταιρεία επίσης είχε τονίσει πως οι λογαριασμοί του Office 365 αυτόματα θα αναβαθμίζονταν στο 1TB.

    Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα του OneDrive blog, οι αλλαγές αυτές ξεκινάνε να εφαρμόζονται από σήμερα και σύντομα θα πρέπει να δείτε τον αποθηκευτικό σας χώρο να αυξάνετε και μάλιστα σημαντικά και πάνω από όλα εντελώς δωρεάν.

    Οι αλλαγές λοιπόν είναι οι εξής:

    • 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου από τον τωρινό που είναι στα 7 GB
    • 1 TB έξτρα OneDrive αποθηκευτικού χώρου για όλες τις συνδρομές Office 365 Home/Personal/University από τα 20GB που ήταν μέχρι σήμερα
    • Η δυνατότητα να αγοράσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ξεκινάει από τα 100 GB με $1.99 συνδρομή το μήνα

    Αν μη τι άλλο βγάζουμε το καπέλο μας αυτή την φορά στην Microsoft με τις συγκεκριμένες αλλαγές που κάνουν το OneDrive άκρως ανταγωνιστικό στο χώρο του cloud αποθηκευτικού χώρου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles