Η ανασχεδιασμένη οθόνη του Apple Watch Series 4 ανακηρύχτηκε “Οθόνη της Χρονιάς”

0
788

Το Apple Watch Series 4 σήμερα ανακηρύχτηκε ως μια από τις “Οθόνες της Χρονιάς” – “Displays of the Year” από την The Society for Information Display.

Το βραβείο “δίνεται σε προϊόντα με τις μεγαλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες και με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν”.

Φέτος είχαμε τα 25α ετήσια Display Industry Awards. Οι νικητές ανακοινώθηκαν στην Display Week στο San Jose, στην California. Ο Dr. Wei Chan, που είναι ο πρόεδρος της επιτροπής των Display Industry Awards, ανέφερε πως αυτό το ετήσιο event υπηρετεί ως μια ευκαιρία ανάδειξης καινοτόμων οθονών.

Η επιτροπή έδωσε τα εύσημα για την OLED oθόνη του Apple Watch Series 4 που είναι κατά 30% μεγαλύτερη από τον προκάτοχο του. Το Apple Watch επίσης χρησιμοποιεί την νέο LTPO τεχνολογία για να ενισχύσει την αυτονομία της συσκευής κάνοντας την πιο ενεργειακά αποδοτική.

“Κρατώντας τον σήμα κατατεθέν σχεδιασμό το 4ης γενιάς Apple Watch βελτιώθηκε συνδυάζοντας νέο hardware και λογισμικό σε μια ομοιόμορφη συσκευή. Οι σχεδιαστές έπρεπε να κάνουν την οθόνη μεγαλύτερη χωρίς να μεγαλώσουν κατά πολύ το σασί αυτής της συσκευής και χωρίς να την επιβαρύνουν ενεργειακά.”

Άλλοι νικητές συμπεριλαμβάνουν την microLED Oθόνη της Samsung καθώς και το Crystal LED σύστημα οθόνης της Sony.