15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Εργαζόμενοι στην Amazon έκλεψαν Apple Watches αξίας $100,000

    Εκατοντάδες Apple Watches κλάπηκαν από αποθήκη της Amazon πρόσφατα. Οι κλέφτες σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάστηκε να παραβιάσουν κάποια πόρτα ασφαλείας ή κάτι αντίστοιχο και αυτό γιατί…. δουλεύανε εκεί.

    Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Delaware δέχθηκε κλήση από το τμήμα της Amazon όπου και έγινε αναφορά για τέσσερις εργαζομένους της εταιρείας. Η ομάδα κατηγορήθηκε πως έκλεψε Apple Watches αξίας $100.000.

    Η αστυνομία κατάφερε να βρει κάποια από λεία των κλεφτών και μια φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει μέρος από τα κλοπιμαία.

    Οι Taneesha Pinkett, Tyaisha Butler και Isaac Francis κατηγορήθηκαν για κλοπή ενώ ο τέταρτος της ομάδας, Shadaria Bell, διαφεύγει ακόμη της σύλληψης.

    Δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η ληστεία μιας και τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα της Apple αποτελούν ίσως και τον νούμερο 1 στόχο των εγκληματιών. Είναι δημοφιλή, ακριβά και έτσι μπορoύν να πωληθούν εύκολα στο διαδίκτυο και όχι μόνο από τρίτους.

     

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles