21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Επίθεση της Intel στην Apple μέσω νέας καμπάνιας που τονίζει τι δεν μπορούν να κάνουν οι Μ1 Mac χρήστες

    Η Intel έχει μια δυνατή συνεργασία με την Apple από το 2005 και παρόλο που η Apple έχει πλέον Macs με δικούς της επεξεργαστές, υπάρχουν ακόμη Macs που έρχονται με επεξεργαστές της Intel. Πάρα αυτά ο Μ1 επεξεργαστής της Apple άφησε τους πάντες άφωνους στην βιομηχανία με τις επιδόσεις του και τις ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις του.

    Η Intel που φαίνεται να δέχεται το τελευταίο διάστημα το ένα χτύπημα μετά το άλλο ξεκίνησε μια νέα καμπάνια που τονίζει τι δεν μπορούν να κάνουν οι χρήστες των M1 μηχανημάτων της Apple.

    Η νέα αυτή διαφημιστική καμπάνια είναι διαθέσιμη μέσω του Twitter και άλλων sites και τονίζει πως κάποιες ενέργειες μπορούν μόνο να τις κάνουν τα Windows PCs.

    Μάλιστα η Intel σε μια από αυτές τις διαφημίσεις τονίζει πως τα Macs δεν είναι τα ιδανικά μηχανήματα για μηχανικούς και για παιχνίδια μιας και τα Windows έχουν έναν μεγαλύτερο κατάλογο λογισμικού και τίτλων παιχνιδιών από ότι το macOS.

    Πέρα από αυτές της διαφημίσεις υπάρχει και ένα sponsoring βίντεο από τον YouTuber Jon Rettinger ο οποίος τονίζει τα πλεονεκτήματα του να έχει κάποιος ένα laptop αντί ενός M1 MacBook.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.