20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Craig Federighi στον Marques Brownlee

    O Craig Federighi αυτό το διάστημα παραχωρεί μια σειρά από συνεντεύξεις μιλώντας όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο για τις επερχόμενες μεγάλες αναβαθμίσεις των λογισμικών της Apple, iOS 14, iPadOS 14, macOS 11.0 Big Sur και όχι μόνο.

    Η Apple παρουσίασε αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο special event Keynote της την Δευτέρα – το Keynote που ήταν και το έναυσμα για το ετήσιο εβδομαδιαίο συνέδριο προγραμματιστών της Apple.

    Ο Federighi σε αυτή του την συνέντευξη μιλάει για μερικές από τις νέες ανακοινώσεις που μας παρουσίασε αυτή την εβδομάδα η Apple όπως οι αλλαγές που φέρνει το macOS 11.0 Big Sur, οι αλλαγές στις εφαρμογές στην iOS 14 και πολλά ακόμη.

    Αυτό επίσης που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ο Federighi απαντάει και σε μια σειρά από ερωτήσεις που είχαν και οι fans της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.