Δείτε την απάντηση της Samsung στο λανσάρισμα των νέων iPhone 11 στην αγορά

0
775

Τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro έχουν μια σειρά από αναβαθμίσεις με τις μεγαλύτερες να αφορούν το νέο σύστημα κάμερας και στις 3 συσκευές. Καθώς λοιπόν οι προ παραγγελιές για τα νέα iPhones ξεκίνησαν σήμερα η Samsung κοινοποίησε την ίδια στιγμή μια διαφήμιση σε μια προσπάθεια της οι iPhone χρήστες να προτιμήσουν το Galaxy Note 10.

To δέλεαρ του διαφημιστικού αυτού βασίζεται σε ένα χαρακτηριστικό της κάμερας του Galaxy Note 10 που τα νέα iPhones δεν έχουν.

Η διαφήμιση της Samsung ονομάζεται “Focus on What Matters with Live Focus Video on the Galaxy Note10.” Σε αυτή έχουμε την παρουσίαση ενός Live Bokeh εφέ στην λήψη βίντεο.

Η Apple ανακοίνωσε πως η γραμμή του iPhone 11 έχει σημαντικές βελτιώσεις στο Portrait Mode όπως η επιλογή του κεντρικού φακού για Bokeh λήψεις αλλά και της χρήσης για τον ίδιο σκοπό του telephoto φακού. Επίσης δίνει νέα εργαλεία επεξεργασίας για τις βίντεο λήψεις. Πάρα αυτά η Apple δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο με το Live Focus βίντεο της Samsung. Για ένα τέτοιο χαρακτηριστικό οι χρήστες του iPhone θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή τρίτου.