18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε τα όσα είπε ο Tim Cook στο Startup Fest [Video]

    Tim-Cook-Startup-Fest-Europe-2016-image-001

    O Tim Cook μαζί με την Nellie Kroes είχαν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Startup Fest Europe, ένα συνέδριο που έχει στόχο την ενίσχυση των start up εταιρειών στην Ευρώπη.

    Ο ισχυρός άντρας της Apple μεταξύ Apple ανέφερε:

    “Μην γεμίζετε τον εαυτό σας με υποσχέσεις. Μην ανησυχείτε αν κανιβαλίσετε τον ευατό σας. Νομίζω το να είναι κάποιος πεινασμένος, αλλά όχι να έχει οδηγό τα λεφτά αλλά ένα μεγαλύτερο σκοπό και η δημιουργία υπέροχων προϊόντων είναι το πραγματικό κλειδί της επιτυχίας. Μην κάνετε τίποτα μόνο για τα λεφτά. Κάντε το για την αγάπη, κάντε το και δημιουργήστε για το πάθος σας”

    “Πιστεύουμε πως η διασκέδαση και οι εφαρμογές είναι το μέλλον της τηλεόρασης και για αυτό τον σκοπό έχουμε το νέο Apple TV. Υπάρχει πολύ μεγάλος χώρος για επέκταση εκεί. Θεωρούμε πως είμαστε καταλύτες στην παγκόσμια ψυχαγωγία και έτσι συνεχίζουμε την δουλειά μας σε αυτό τον τομέα με αμείωτο ρυθμό”

    “Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι όταν μπορούμε να ενώσουμε το λογισμικό, το hardware και τις υπηρεσίες σε κάτι μαγικό που γεμίζει τις ζωές των ανθρώπων. Στον τομές της υγείας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε με βάση το παραπάνω”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles