23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βίντεο δείχνει μια αντιγραφή των AirPods 3 και πως συγκρίνονται με τα AirPods

    Καθώς οι φήμες για τα AirPods 3 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ο YouTuber EverythingApplePro έκανε ένα unboxing μιας αντιγραφής των AirPods 3 και προχώρησε σε σύγκριση τους με τα AirPods.

    Οι φήμες για τα AirPods 3ης γενιάς έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πίσω τον Φεβρουάριο εικάζονταν πως η Apple θα τα παρουσίαζε στο event του Μαρτίου και τελικά φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Στο δε event της Apple τον Απρίλιο δεν είχαμε μια παρουσίαση τους για να έρθει ο έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo να προβλέψει πως τα AirPods 3 δεν θα κυκλοφορήσουν πριν το τρίτο τρίμηνο του έτους.

    Πίσω στο EverythingApplePro τώρα και στο βίντεο που κοινοποίησε η αντιγραφή των AirPods 3 ακούει στο όνομα Air60 TWS.

    Τα AirPods 3 εικάζεται πως θα έχουν μια σχεδίαση παρόμοια με αυτή των AirPods Pro με τον Kuo όμως να μην έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό. Εικόνες που διέρρευσαν πιο πρόσφατα έδειξαν πως τα νέα αυτά AirPods δεν θα έχουν eartips που θα μπορεί να τα αλλάξει ο χρήστης αλλά ούτε και χαρακτηριστικά των AirPods Pro όπως αυτό της ακύρωσης θορύβου.

    Αναμένουμε πως θα έρθουν με ένα πιο κοντό άξονα στο κάτω μέρος, in-ear σχεδιασμό και μια νέα σχεδίαση στην θήκη-μπαταρία τους.

    Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.