Αύξηση χωρητικότητας των εφαρμογών που υποβάλλονται στο App Store

0
189

appstore-front-iphone6-hero_1024

Μόλις πριν λίγο, η ομάδα μας έμαθε κάποια καλά νέα που αφορούν κυρίως τους developers εφαρμογών και εκείνουν που προβλέπουν στην δημιουργία μεγαλύτερης και καλύτερης ποιότητας παιχνιδιών. Τα νέα αυτά αφορούν την αύξηση του ορίου των εφαρμογών που υποβάλλουν οι developers στο App Store. To συγκεκριμένο όριο ήταν μέχρι σήμερα στα 2GB αλλά πλέον θα είναι το διπλάσιο, στα 4GB.

Σύμφωνα με την Apple αναφέρεται το εξής:

The size limit of an app package submitted through iTunes Connect has increased from 2 GB to 4 GB, so you can include more media in your submission and provide a more complete, rich user experience upon installation. Please keep in mind that this change does not affect the cellular network delivery size limit of 100 MB.

Αν και αυτή η αλλαγή θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στους προγραμματιστές παιχνιδιών επιτρέποντας τους την χρησιμοποίηση μεγαλύτερης και καλύτερης ποιότητας γραφικών, η Apple αναφέρει ωστόσο πως όλοι οι developers θα πρέπει να σχεδιάσουν τις εφαρμογές τους δίνοντας βάση στο όριο των 100MB που μπορεί να γίνει με την χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Previous articleTwo-step verification για το iMessage και το FaceTime
Next articleΑλλαγές στην πλατφόρμα TestFlight της Apple
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone XS Max και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.