20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Αυτό το concept μας δείχνει πως η Apple θα μπορούσε να μεταμορφώσει την Pro Display XDR σε ένα iMac Pro

    Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό για έναν ανασχεδιασμένο iMac αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις για το πότε η Apple θα κάνει μια τέτοια κίνηση. Η Khahn Design βέβαια σήμερα μας παρουσιάζει ένα πραγματικά πανέμορφο concept για ένα νέο iMac Pro που η σχεδίαση του είναι εμπνευσμένη από την Apple Pro Display XDR.

    Η Pro Diplay XDR είναι η νέα οθόνη της Apple που ήρθε να αντικαταστήσει την παλαιότερο Thunderbolt Display και έρχεται με μια ανάλυση 6K, HDR, επίπεδο σχεδιασμένο και μειωμένα πλαίσια. Η αντίθεση που δημιουργεί αυτός ο σχεδιασμός της Apple με τον σχεδιασμό του iMac που παραμένει αναλλοίωτος στο μεγαλύτερο μέρος του από το 2012 σίγουρα είναι μεγάλη.

    Αν η Apple λοιπόν αποφασίσει τελικά να δώσει μια νέα σχεδίαση στο iMac ποια θα είναι αυτή; Το συγκεκριμένο concept και οι δημιουργοί του πιστεύουν πως η Apple θα δανειστεί σίγουρα στοιχεία από την νέα οθόνη που λάνσαρε στην αγορά.

    In this iMac Pro concept, we used some design elements about the Apple XDR Display and the Apple Mac Pro. We imagined what it would be like if the iMac could be upgraded with SSD, RAM or even multiple Video Cards after we bought it.

    Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.