20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Αυξημένη η έλευση χρηστών Android στο iPhone

    galaxy_alpha_iphone_6_1

    Κατά την διάρκεια του συνεδρίου που έγινε με σκοπό την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple, ο CEO, Tim Cook, ανέφερε πως ήταν η πρώτη φόρα όπου η εταιρεία είδε την τεράστια έλευση των χρηστών Android σε συσκευές iOS και ιδιαίτερα iPhone, σε σύγκριση με τα τελευταία 3 χρόνια.

    Ο Tim Cook ανέφερε μεταξύ των άλλων, πως η κυκλοφορία των νέων iPhone έφερε πολλούς νέους πελάτες στην εταιρεία σε σχέση με κάθε άλλη κυκλοφορία συσκευής, ενώ υπογραμμίζει πως ένα ελάχιστο ποσοστό των χρηστών που έχουν ήδη iPhone, αναβάθμισαν στις νέες συσκευές.

    Αυτό σημαίνει, πως υπάρχουν ακόμα αρκετές ευκαιρίες να αναβαθμίσουν οι πελάτες παλαιών συσκευών. Αυτό θα αυξήσει τα ποσοστά της εταιρίας τόσο για μελλοντικούς αγοραστές όσο και για πελάτες που προέρχονται από την πλατφόρμα Android.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα γεγονότα, ο Cook ανέφερε πως το μέλλον του iPhone θα κυμανθεί σε άλλα επίπεδα, στοχεύοντας την πρώτη θέση την κατάταξη.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως τα προηγούμενα χρόνια, είδαμε πολλούς χρήστες να αλλάζουν από iOS σε Android (και κατ’ επέκταση από iPhone σε Samsung) λόγω των αρκετών προβλημάτων που υπήρχαν τόσο με τις συσκευές όσο και με το λογισμικό. Πλέον, βλέπουμε το αντίθετο, καθώς η Apple παρουσιάσε φέτος ένα νέο iPhone το οποίο μπορεί να σταθεί και να πολεμήσει άνετε κάθε άλλο κινητό που κυκλοφορεί. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα (τόσο στο λογισμικό όσο και στο hardware) αλλά αυτά δεν φαίνεται να πτοούν τους αγοραστές και εκείνους που αποφασίζουν να αλλάξουν πορεία 180 μοιρών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles