Αναφορά τονίζει πως 2ης γενιάς AirPods Pro θα γίνουν διαθέσιμα το πρώτο μισό του 2021

0
1219

Όπως αναφέρει by DigiTimes (via MacRumors), περισσότερες πηγές υποστηρίζουν πως η Apple θα κυκλοφορήσει τα 2ης γενιάς AirPods Pro το πρώτο μισό του 2021. Το δημοσίευμα παρουσιάζει την Winbond, ένα κατασκευαστή chips από την Ταιβάν να ανεβάζει ρυθμούς παραγωγής για αυτό τον σκοπό.

Winbond is also expected to be among the NOR flash suppliers for Apple’s next-generation AirPods Pro slated for launch later in the first half of this year, the sources indicated. The Taiwan-based chipmaker will be running its NOR flash production lines at nearly full capacity utilization during the six-month period.

Το δημοσίευμα αυτό σήμερα έρχεται να συμπληρώσει ότι είχε αναφέρει και το Mac Otakara στις αρχές του Ιανουαρίου. Εκεί είχαμε διαβάσει πως η Apple θα κυκλοφορήσει τα 2ης γενιάς AirPods Pro καθώς και το 3ης γενιάς iPhone SE τον Απρίλιο.

Τα επόμενης γενιάς AirPods Pro αναμένεται να έρθουν με έναν νέο σχεδιασμό που θα τα φέρει πιο κοντά στην εμφάνιση των Galaxy Buds Live ή των Pixel Buds.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed