16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αναφορά κάνει λόγο πως το αλουμινένιο περίβλημα των iPhone 12 μπορεί να αποχρωματιστεί

    Τα iPhone 12 και iPhone 12 mini έρχονται με έναν νέο σχεδιασμό με αλουμινένιο περίβλημα σε αντίθεση με αυτό από ανοξείδωτο ατσάλι που βρίσκουμε στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    Μια νέα αναφορά σήμερα υποστηρίζει πως κάποιες iPhone 12 και iPhone 12 mini συσκευές ίσως έχουν πρόβλημα αποχρωματισμού του αλουμινένιου σασί αυτού.

    Η αναφορά έρχεται από το Svetapple, και εξηγεί ότι το (PRODUCT)RED iPhone 12 που αγοράστηκε τον Νοέμβριο βρισκόταν από την αρχή σε μια θήκη προστασίας. Πάρα αυτά τους τελευταίους 4 μήνες η κόκκινη βαφή του αλουμινίου ξεκίνησε να εξασθενεί.

    “Πίσω τον Νοέμβριο του 2020 αγοράσαμε ένα κόκκινο iPhone 12 για το editorial που κάναμε στο γραφείο και για βασικές εργασίες. Αυτό το iPhone από την αρχή ήταν σε μια διαφανή θήκη και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε κάποιο άσχημο περιβάλλον.”

    Η εξασθένιση αυτής της βαφής του αλουμινίου φαίνεται ορατή στην μια άκρη του iPhone 12 με το δημοσίευμα να αναφέρει πως στις άλλες τρεις γωνίες τις συσκευής δεν υπήρξε κάτι αντίστοιχο.

    Να θυμίσουμε εδώ πως τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί και στα iPhone 11 αλλά και iPhone SE 2 που επίσης έχουν ένα περίβλημα από αλουμίνιο.

    Αυτό που προξενεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα παρουσιάστηκε αυτό το φαινόμενο στο iPhone 12. Βέβαια αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πόσοι χρήστες έχουν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.