17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αναφορά για ένα M1X MacBook Pro στα metadata στο #WWDC21 YouTube βίντεο της Apple

    Υπήρχαν πολλές φήμες για ένα νέο MacBook Pro που θα έκανε την εμφάνιση του στο WWDC φέτος αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πάρα αυτά metadata που υπάρχουν συνημμένα στο WWDC keynote βίντεο της εταιρείας στο YouTube δείχνουν πως η Apple σχεδιάζει μια τέτοια κυκλοφορία.

    Στις λέξεις κλειδιά λοιπόν σε αυτό το βίντεο η Apple έχει προσθέσει τα ‘m1x’ και ‘ M1X MacBook Pro’.

    Τα φημολογούμενα και επερχόμενα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro εικάζεται πως θα έχουν τον επόμενης γενιάς επεξεργαστή της Apple καθώς και επιστροφή της HDMI θύρας και SD card θύρας. Επιπλέον θα ενσωματώνουν μια mini-LED οθόνη ενώ το σασί τους θα έχει νέο σχεδιασμό.

    Για να έχουν προστεθεί λοιπόν αυτές οι λέξεις κλειδιά αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον κάποιος στην Apple θεώρησε πως τα Μ1Χ MacBook Pro θα ανακοινώνονταν την Δευτέρα.

    Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο το πότε η Apple θα παρουσιάσει αυτές τις συσκευές. Ίσως η εταιρεία περιμένει μέχρι το επόμενο media event της τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο ή υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα να τις κυκλοφορήσει μέσω κάποιου δελτίο τύπου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.