20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αναλυτής πιστεύει πως οι LTPO οθόνες δεν θα είναι αποκλειστικότητα μόνο ενός iPhone 13 μοντέλου

    Οι φήμες θέλουν την Apple να υιοθετεί LTPO οθόνες για το iPhone 13 φέτος κάτι που θα δώσει την δυνατότητα για μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης στις οθόνες μέχρι και τα 120Hz. Παρά το γεγονός πως κάποιες αναφορές κάναν λόγο πως ένα μόνο μοντέλο θα έχει αυτή την νέα τεχνολογία σήμερα έρχεται ο αναλυτής Ross Young που από τις δικές του πηγές στην παραγωγική αλυσίδα της Apple υποστηρίζει πως δεν θα ισχύει κάτι τέτοιο.

    Σύμφωνα λοιπόν με νέο Tweet του ο αναλυτής πιστεύει πως τουλάχιστον 2 iPhone 13 μοντέλα θα υιοθετήσουν αυτή την τεχνολογία κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον θα είναι τα iPhone 13 Pro Max και το iPhone 13 Pro.

    O αναλυτής συμπληρώνει πως μετά και την υιοθέτηση της Apple της LTPO τεχνολογίας αυτή θα είναι η κυρίαρχη τεχνολογία στις οθόνες μέχρι το 2023.

    Η LTPO τεχνολογία όπως έχουμε πει φέρνει μια παραμετροποίηση στις OLED οθόνες με καλύτερους ρυθμούς ανανέωσης. Αυτό σημαίνει πως η Apple θα μπορέσει να ενσωματώσει την ProMotion τεχνολογία του iPad σε ένα iPhone για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.