Αναβαθμισμένα Retina MacBook Pro θα κάνουν την εμφάνιση τους αύριο;

0
259

macbooks

Μέσα στο Σ/Κ είχαμε την διαρροή μιας φωτογραφίας προερχόμενης από ένα Κινεζικό φόρουμ και που υποτιθέμενα είχε ληφθεί από Apple Store της χώρας υποδεικνύοντας πως η Apple είναι έτοιμη να αναβαθμίσει την σειρά των Retina MacBook Pro της στο πολύ άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα τα αναβαθμισμένα μοντέλα που φαίνονται και στην φωτογραφία παρακάτω είναι τα εξής:

  • 2.2GHz Intel Core i7 (Turbo Boost to 3.4GHz), 16GB of RAM, 256GB of storage, and Intel Iris Pro Graphics
  • 2.5GHz Intel Core i7 (Turbo Boost to 3.7GHz), 16GB of RAM, 512GB of storage, and Intel Iris Pro Graphics & NVIDIA GeForce GT 750M w/2GB Video Memory
  • 2.8GHz Intel Core i7 (Turbo Boost to 4.0GHz), 16GB of RAM, 1TB of storage, and Intel Iris Pro Graphics NVIDIA GeForce GT 750M w/2GB Video Memory

macbook

Πριν από λίγο το Γαλλικό site MacG, αναφερόμενο σε έγκυρες πηγές επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της φωτογραφίας προσθέτοντας πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα από αύριο. 

Αν επαληθευτεί η είδηση εντύπωση θα προκαλέσει το γεγονός πως η Apple θα διατήρηση την κάρτα γραφικών της NVIDIA GeForce GT 750M –  λογικά θα περιμέναμε να δούμε μια πιο αποδοτική σε θέματα ενέργειας και οικονομίας όπως την GeForce 800M.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παρατηρούμε μια μικρή αναβάθμιση της ταχύτητας στα 200MHz και αύξηση της RAM στα 16GB. Επίσης θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα προσφέρει 1TB  αποθηκευτικού χώρου SSD σε βασικό της μοντέλο.

Σχολιασμός στο φόρουμ