Ακόμη μια “επιβεβαίωση” για ένα iPhone 8 με 5.8-ιντσών OLED οθόνη φέτος

0
182

iphone-7-plus-jet-black-2

Η Nikkei Asian Review σήμερα εξέδωσε ένα νέο σημείωμα επιβεβαιώνει ουσιαστικά για ακόμη μια φορά τις φήμες που έχουμε για το επερχόμενο iPhone.

H αναφορά κάνει λόγο για ένα νέο 5.8 ιντσών OLED iPhone καθώς και για 2 μικρότερες συσκευές με LCD πάνελ που θα κάνουν την εμφάνιση τους φέτος, τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

The upcoming iPhone, to be launched this fall, will come in three configurations — two with liquid crystal displays and one with a 5.8-inch organic light-emitting diode display.

Για ένα 5.8 ιντσών iPhone είχε κάνει λόγο πρόσφατα και η KGI τονίζοντας επίσης πως θα υπάρχει μια ψηφιακή περιοχή στο κάτω μέρος με κουμπιά λειτουργίας αντί για το γνωστό μέχρι σήμερα Home Button.

Να τονίσουμε επίσης πως μια άλλη διαρροή έκανε λόγο πως το μοντέλο αυτό ίσως αργήσει να κυκλοφορήσει στην αγορά εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή της οθόνης του. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα πάντα με τα όσα υποτιθέμενα ακούστηκαν από την παραγωγή αλυσίδα της Apple αν και η νέα αυτή συσκευή μπορεί να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο ίσως να μην είναι έτοιμη για πώληση τον ίδιο μήνα μιας και υπάρχουν δυσκολίες στην μαζική παραγωγή των νέων OLED πάνελ του.